JobberLife

JobberLifes visioner

JobberLife vil gøre det danske arbejdsmarked mere gennemsigtigt. Her kan alle ansatte og ledige anonymt bedømme deres nuværende og tidligere arbejdsplads. Alle kan helt åbent se hvordan en arbejdsplads er blevet bedømt, og dermed se med medarbejdernes øjne, om det er en god arbejdsplads.

Der findes i dag mange sider hvor brugere kan afgive og læse bedømmelser, om alt lige fra rejseoplevelser og restaurantbesøg, til kundeservice og webshops. Vi syntes der manglede en side til bedømmelser af arbejdspladser. Vi bruger bedømmelses-sider mere end nogensinde før, fordi det er en af det bedste muligheder vi har for at blive klogere inden vi træffer et valg, hvad enten vi skal booke bord på en restaurant eller købe noget på nettet. Men når vi skal træffe store valg, som at vælge en arbejdsplads, så har vi ikke haft samme mulighed for at blive klogere inden vi tager en beslutning. Den mulighed har vi nu med JobberLife.

Der findes mange rigtig gode arbejdspladser derude, som måske ikke får den opmærksomhed de fortjener. Det kan de få nu med JobberLife. Uanset om det drejer sig om en kæmpe stor virksomhed med mange penge, eller en lille virksomhed med begrænsede midler, så er det medarbejderne der ved bedst, om det er en god arbejdsplads. Derfor er netop de ansatte der skal afgøre, hvad omverdenen skal vide om den pågældende arbejdsplads, og ikke betalte reklamer hvor virksomheden selv bestemmer indholdet. Det er ærligt, åbent og til gavn for os alle.

Selv arbejdspladser som ikke får særligt gode bedømmelser kan også få gavn af JobberLife. Her får de en unik mulighed for at lære hvad deres medarbejdere mener, og tilmed vise hele verden, at de som arbejdsplads faktisk tager dette alvorligt. Med tiden vil virksomheden kunne vise en fremgang i deres medarbejdertilfredshed, og på den blive endnu mere attraktiv som arbejdsplads, end hvis de slet ikke var blevet bedømt til at starte med.


© 2017 - JobberLife - Bedømmelser af arbejdspladser