JobberLife

JobberLife for virksomheder

Få et længere og lykkeligere arbejdsforhold til jeres medarbejdere

Gladere medarbejdere

Bliv klogere på hvad jeres medarbejdere godt kan lide ved jeres arbejdsplads, og hvad de godt kunne tænke sig anderledes. Det giver dig en forøget mulighed for at øge medarbejdertilfredsheden, jeres effektivitet og i sidste ende jeres omsætning. Leigh Branham/Keeping The People Inc. siger at 89% af arbejdsgivere tror, at deres medarbejdere forlader dem til fordel for en bedre løn, selvom faktisk kun 12% af medarbejdere gør dette. En undersøgelse fra Hay Group Study viser, at virksomheder med engagerede medarbejdere genererer 2,5 til 3 gange større omsætning.

Tiltræk de rigtige medarbejdere

Det bliver stadig mere og mere vigtigt at tiltrække de største talenter, de rigtige medarbejdere, for at drive en virksomhed i den rigtige retning. Ved at vise omverdenen hvad jeres medarbejdere siger om deres arbejdsplads, kan I give et unikt indblik i jeres virksomhed, som ikke tidligere har været muligt. Det gør ansøgere klogere på jer og dermed er I sammen istand til at tage beslutninger bygget på et mere velfunderet grundlag. Kort sagt, vis hvem I er og tiltræk dem der matcher jeres virksomhed.

Følg med tiden

Tænk på hvordan vi hjælper hinanden med at finde rejser, hoteller, restauranter og produkter på nettet i dag. Online bedømmelser er allerede nu med til at brande virksomheder rundt om i verden. Samtidig bruger vi de sociale medier mere end nogensinde, til at i gå i dialog med andre, hele tiden. JobberLife blander de to ting, bedømmelser og dialog, og giver dermed jeres virksomhed en ny mulighed for at brande jer selv, på en ærlig, gennemsigtig måde.


© 2017 - JobberLife - Bedømmelser af arbejdspladser