JobberLife

FAQ

Virksomhed

Herunder finder I eksempler på ofte stillede spørgsmål. Skulle I ikke finde netop det spørgsmål I søger svar på, er I velkommen til at kontakte os.Så vil vi svare jer direkte og eventuelt bruge jeres spørgsmål her på siden, til glæde og gavn for andre.

#1 Hvordan udregnes den samlede JobScore for en virksomhed?

Den totale JobScore bliver, ligesom i bedømmelserne, udregnet efter hjerter fra 0,5 til 5 hjerter. Heraf tages gennemsnittet af alle bedømmelserne. Som udgangspunkt vil en virksomhed, hvor der ikke er tilføjet en bedømmelse endnu, have en JobScore på 3 hjerter. Rapporter fra blandt andet Great Place To Work, viser at danske virksomheder indebærer Europas bedste arbejdsmiljø. Derfor mener vi at 3 hjerter vil være et fair udgangspunkt.

#2 Hvordan kan min virksomhed blive en del af JobberLife?

Hvis jeres virksomhed vil indgå en aftale eller høre mere om JobberLife, er I mere end velkommen til at kontakte os.

#3 Hvad kan man gøre ved glemt kodeord?

Hvis I tilfældigvis har glemt jeres kodeord, har I mulighed for at nulstille denne gennem den tilknyttede e-mail. For at nulstille kodeordet, skal I blot trykke på "Log ind", hvor i herefter under login boksen, kan trykke på "Send til min e-mail". I vil indenfor kort tid få en mail i indbakken med link til nulstilling.

#4 Hvordan tilføjer man billeder og ikoner på virksomhedsprofilen?

For at tilføje billeder og link til disse samt ikoner på jeres virksomhedsprofil, skal I først og fremmest være logget ind. Herefter skal i trykke på den grønne knap, "Vores profil", øverst oppe i højre hjørne, hvor der på denne side vil fremgå de forskellige muligheder; ændring af e-mail eller kodeord under "Profil info", "Billeder", "Ikoner" samt en knap "Vores bedømmelser", der henviser direkte til bedømmelserne af jeres arbejdsplads.

#5 Hvor længe vil bedømmelserne være på virksomhedens profil, og hvordan kontrolleres de?

Bedømmelserne vil være på virksomhedens profil til evig tid, medmindre en bedømmelse markeres som upassende, hvorforefter JobberLife vil afgøre, hvorvidt den pågældende bedømmelse overtræder brugervilkårene og bør slettes. Det er derfor brugerne af siden, medarbejderne såvel som arbejdsgiverne, som står for kontrol af bedømmelser, hvoraf JobberLife tager den endelige beslutning ud fra bedømmelsens udfoldelse og anmelders beskrivelse.

#6 Hvad kan man gøre ved en bedømmelse, som vurderes til at være stødende eller falsk?

Hvis I ser en bedømmelse, som I opfatter til at være stødende eller falsk, kan I til enhver tid markere den pågældende bedømmelse som værende upassende. Herefter vil JobberLife kigge nærmere på sagen. For at markere en bedømmelse som upassende, skal I trykke på "Marker som upassende", der befinder sig nederst i højre hjørne på hver bedømmelse.

#7 Hvad kan man gøre ved en negativ bedømmelse?

Hvis I har fået en negativ bedømmelse, bør I bestemt ikke frygte denne; medarbejdere, især, ønsker at føle sig hørt og vide, at deres mening tæller. Bedømmelserne giver jer en unik mulighed for at engagere jer professionelt i jeres medarbejderes holdninger. Hvis i viser interesse og gennemføre ændringer for at forbedre forholdende på jeres arbejdsplads vil de negative bedømmelser være med til at løfte jeres employer brand, motivationen hos nuværende medarbejdere samtidig med, at der vil skabes bedre forudsætning for tiltrækning af nye kvalificerede medarbejdere.

#8 Hvordan bliver man notificeret om nye bedømmelser af vores arbejdsplads?

Når der bliver oprettet en ny bedømmelse af jeres arbejdsplads, vil i blive oplyst om dette gennem den e-mail, som er tilknyttet jeres virksomhedsprofil. Heraf vil I altid kunne holde jer opdaterede på bedømmelserne.

#9 Hvad er emblemer?

Emblemer bliver tildelt de virksomheder, der opfylder betingelserne for opnåelse af de enkelte emblemer. Tanken med emblemerne er at give de virksomheder, som skiller sig ud fra de resterende virksomheder, en mulighed for at brande deres arbejdsplads med noget visuelt. Heraf vises emblemerne til de private brugere internt i JobberLife fællesskabet, og virksomheden har frit mulighed for at bruge emblemerne i deres markedsføring, hjemmeside eller sociale medier, så længe de opfylder betingelserne.


© 2017 - JobberLife - Bedømmelser af arbejdspladser