JobberLife

FAQ

Medarbejder

Herunder finder du eksempler på ofte stillede spørgsmål. Skulle du ikke finde netop det spørgsmål du søger svar på, er du velkommen til at kontakte os.Så vil vi svare dig direkte og eventuelt bruge dit spørgsmål her på siden, til glæde og gavn for andre.

#1 Hvordan udregnes den samlede JobScore for en virksomhed?

Den totale JobScore bliver, ligesom i bedømmelserne, udregnet efter hjerter fra 0,5 til 5 hjerter. Heraf tages gennemsnittet af alle bedømmelserne. Som udgangspunkt vil en virksomhed, hvor der ikke er tilføjet en bedømmelse endnu, have en JobScore på 3 hjerter. Rapporter fra blandt andet Great Place To Work, viser at danske virksomheder indebærer Europas bedste arbejdsmiljø. Derfor mener vi at 3 hjerter vil være et fair udgangspunkt.

#2 Hvordan laver jeg en bedømmelse af min arbejdsplads?

For at lave en bedømmelse på JobberLife skal du først oprette en profil. Dette kan du gøre på følgende måder:

- Tryk på den grønne "Tilmeld" knap, øverst i højre hjørne og søg derefter på arbejdspladsen. Når du kommer ind på dinarbejdsplads' virksomhedsprofil kan du oprette en bedømmelse efter tryk på den røde "Skriv bedømmelse" knap

- Tryk på teksten, "Opret en profil og bedøm din arbejdsplads", nederst i højre hjørne afstartsidebilledet, du vil heraf blive ført gennem 2 trin, hvor du først opretter profil og efterfølgende udfylder din bedømmelse

#3 Hvordan deler eller sletter jeg min bedømmelse?

For at dele eller slette din bedømmelse, skal du trykke på den grønne knap, "Din profil", øverst i højre hjørne. Herefter vil det være muligt at få et overblik over dine bedømmelser og muligheder ifølge disse ved tryk på "Dine bedømmelser".

#4 Hvorfor er min bedømmelse forsvundet?

Hvis din bedømmelse er forsvundet, er du mere end velkommen til at kontakte JobberLife. Dog gør vi opmærksom på, at din bedømmelses forsvunden muligvis betyder, at din bedømmelse er markeret som upassende af en anden bruger. Hvis dette er tilfældet, er bedømmelsen enten under behandling eller vurderet til at blive fjernet af JobberLife. Henvisning til FAQ #5.

#5 Hvor længe vil bedømmelserne være på virksomhedens profil, og hvordan kontrolleres de?

Bedømmelserne vil være på virksomhedens profil til evig tid, medmindre en bedømmelse markeres som upassende, hvorforefter JobberLife vil afgøre, hvorvidt den pågældende bedømmelse overtræder brugervilkårene og bør slettes. Det er derfor brugerne af siden, medarbejdere såvel som ledere, som står for kontrol af bedømmelser, hvoraf JobberLife tager den endelige beslutning ud fra bedømmelsens udfoldelse og anmelders beskrivelse.

#6 Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt mit kodeord?

Hvis du tilfældigvis har glemt dit kodeord, har du mulighed for at nulstille denne gennem den tilknyttede e-mail. For at nulstille kodeordet, skal du blot trykke på "Log ind", hvor du herefter under login boksen, kan trykke på "Send til min e-mail". Du vil indenfor kort tid få en mail i indbakken med link til nulstilling.

#7 Hvordan kan jeg ændre kodeord og profilbillede til min profil?

Hvis du ønsker at ændre kodeord eller tilføje et nyt profilbillede, som er tilknyttet til din profil, skal du trykke på den grønne knap, "Din profil", øverst i højre hjørne, og herefter under "Dine oplysninger".

#8 Vises mit profilbillede, hvis jeg vælger at være anonym i en bedømmelse?

Hvis du opretter en bedømmelse som anonym vil billedet, som er tilknyttet til din profil naturligvis ikke vises.

#9 Er jeg fortsat anonym, hvis jeg logger ind med Facebook?

Hvis du logger ind med Facebook, vil du stadig have mulighed for at oprette anonyme bedømmelser. Vi gør dog opmærksom på, at du ikke vil være anonym, hvis du går ind og kommenterer på en bedømmelse. Vi kan, såfremt du har lavet en kommentar til en bedømmelse, ikke slette den for dig, da det kun er dig selv, som har rettighederne til dette.

Kontakt os

© 2017 - JobberLife - Bedømmelser af arbejdspladser